Elba szigetkerülés tengeri kajakkal

Elba-sziget, Olaszország

 

A legenda szerint, mikor a szépséges Vénusz kikelt a tenger habjaiból, elszakadt a nyaklánca, s lepergett róla néhány gyöngyszem. Az egyik gyöngyszem lett Elba szigete. Elba a legendájához hűen lélegzetelállítóan gyönyörű. Helyenként a gravitációt meghazudtolva magasodnak partjai, sziklái a tenger fölé. Máshol ötcsillagos, színes napernyős, homokos strandok tagolják, de bővelkedik a partról megközelíthetetlen, csendes és nyugodt öblökben is. A kristálytiszta tenger színeit váltogatva hol türkiz kéken, hol türkiz zölden ragyog. Mi körbe eveztük az egész szigetet, s szeretnénk megmutatni a legszebb helyszíneket Nektek. Tartsatok velünk ezen a túránkon, mely garantáltan rendelkezik sport értékkel is (7 nap alatt 100-120 km-t fogunk evezni időjárástól függően), de kihagyhatatlan, bakancslistás kaland a természet, a tenger csodálói számára.

Találkozó: 2023. május 29.-én Hétfőn Elba sziget Portoferraio  VAGY érkezés vasárnap éjjel Velencéből a fergeteges Vogalongáról! Hazaérkezés: 2023. június 04. vasárnap késő este, éjszaka.

Utazás: egyénileg, de ha a Vogalonga evezős karneválra is velünk tartanál, akkor az ÉlesKayakos busz is rendelkezésre áll (korlátozott létszámmal), az ÉlesKayak csapata Velencéből, a fergeteges hangulatú Vogalongáról érkezik Portoferraio-ba, melynek díja 220€ / fő + komp díj, ami helyben fizetendő

 

Időpont:   2023. 05.29 – 06.04.  

 

 

A túra díja:   119.000,-Ft / fő

 

amely tartalmazza:

  • a hajók helyszínre szállítását
  • túravezetést
  • felszerelést (hullámkötény, evező, mentőmellény, vízhatlan zsák)

amit nem tartalmaz: 

  • utazási költség
  • esetleg felmerülő szállás díját
  • étkezéseid
  • utasbiztosítás

 

Mielőtt a “Jelentkezem” gombra kattintanál:  2 az 1- ben  AKCIÓ!

 

< Jelentkezem >

 

Fontos:  A tengeri kajakozás erősen időjárásfüggő sport, ezért a túravezetőnek joga és a túrázók biztonsága érdekében kötelessége, hogy az adott körülményeknek megfelelően alakítsa a programot.

Figyelem! A túráink minimum 8 fő részvételével kerülnek megrendezésre.