Kedvezmények / akciók

2 az 1-ben akció!!!

 

Vogalonga és Elba szigetkerülés együtt kedvezménnyel 

 

Olaszországba, két egymást követő programunkra invitálunk benneteket, jelentős kedvezményt kínálva.

Amint már olvashattátok Pünkösdkor  kerül megrendezésre Olaszországban, pontosabban Velencében a fergeteges fesztivál hangulatú Vogalonga, melyet a lenyűgöző szépségű  Elba szigetének megkerülésével folytatunk.

Két program egymás után, mely két teljesen más élményt nyújt: a Vogalongán a velencei evezős felvonulás magával ragadó zajos, népes zsivajában elvegyülve versenyezhetsz és ünnepelhetsz.  Elba szigetén pedig a táj változatos, szemet és szívet gyönyörködtető szépségében elcsendesedhetsz.  Ha mindkettőre jelentkezel, a részvételi díj 109.200 Ft/fő helyett csak 97.900 Ft/fő. Ez igazán nem sok 9 nap felejthetetlen élményért! Ráadásul, ha vezetni sem akarsz, az utazás is megoldható az ÉlesKayak kisbuszával, aminek a díja 45.900 Ft + a komp (ami kb. 8.000-10.000 Ft)  

Vogalonga 2020.05.29-31-én Velencében, tovább indulás a Vogalonga verseny után Elbára, Elba szigetkerülő kajakozás 2020.06.01-07-ig. 

 

A díj tartalmazza:

  • a kajakok és felszerelés helyszínre szállítását,
  • bérleti díját,
  • a túravezetést és a
  • Vogalongára való jelentkezés szervezését, nevezési díját, emlékérmet, ajándék pólót.

 

Amit nem tartalmaz:

– az utazás és a szállás díját a kempingben. (várhatóan a díja sátorban kb. 20 Eur/fő/éj ) , valamint a vaporettó díját (kb. 7 Euro/út)

 

 

 

< Jelentkezem >