Szolgáltatásaink

 

Kínálatunk

 

Hétvégi kikapcsolódás? Több napos aktív nyaralás? Egy napos kipróbálás? Minden lehetséges! “Adtak” minket már szülinapi ajándékba, tartottak velünk lánybúcsút, legénybúcsút, voltunk már karácsonyi meglepetés…. Szívesen segítünk egyedi elképzelésed vagy ajándékod megvalósításában 🙂

Hazai vizeken – Bodrogon, Tiszán, Tisza-tavon, Hévíz-patakon, a Dunán Római parton, Gemencen, Szigetközben – szervezünk 1 napos, hétvégi és egész hetes tengeri kajaktúrákat. Szállás kempingben, vagy vendégházban. Utazás egyénileg.

Fedezd fel velünk Magyarország rejtett zugait! Komfortos körülmények között, mégis kiszakadva a városi zajból megmutatjuk Neked a csendet, a természet nyugalmát és egyben izgalmát.

Külföldi túráink – Horvátországban, Görögországban, Albániában, Olaszországban – szervezünk 5-6-7 napos tengeri kajaktúrákat. Szállás többnyire nomád körülmények között vagy kempingben. Utazás egyénileg

Egy hét a tengeren – és mint akit kicseréltek! Sajogni fog a vállad, a karod, a hátad, mert evezünk. De szárnyalni fog a lelked, mert végre lesz időd magadra és úgy fogod látni a naplementét, ahogy eddig még sohasem.

Céges csapatépítés vagy baráti kajakos programok szervezését is vállaljuk Magyarországon bárhol, külföldön a külföldi túráink helyszínén. 1-2 napos csapatépítő tréningek során 11-60 főt tudunk megmozgatni.

Kajak kölcsönzés – egy és kétszemélyes PE tengeri kajakok kölcsönzése, akár szállítással is megoldható. Felszerelés külön is bérelhető (evező, úszást segítő mellény, hullámkötény)

 

Hazai vizeken.

 

Bodrogzug

Magyarország gyönyörű tájaira kalauzolunk el benneteket, sajátos szemszögből, a vízről nézve. 🙂 Némi erőfeszítést igazán megér a fészkelő sasok otthonába beevezni, a gemenci erdőben a bokrok mögül szarvasbőgést hallgatni vagy a darvak vándorlását a nádasból figyelni. Gazdag és színes növényvilágunk buja rengetegében néha bizony úgy érezzük, mintha füvön eveznénk. 🙂 Tengeri kajaktúráinkon aktív kikapcsolódásban lehet részetek, ami testünket megmozgatja és kifárasztja, lelkünket megnyugtatja és felemeli.

 

 

 

 

A  részletekért kattinst a túra nevére!

Hévíz

1 nap a Bodrog ártéren

Májusi hétvége Tokajban – Bodrogzug a zöldárral

Pünkösdi hosszú hétvége Tokajban a Bodrog ártéren

Gemenci erdő – tengeri kajakkal vadlesen

Szigetköz mesevilágában tengeri kajakkal

Őszi Tisza- tó tengeri kajakkal

 

Külföldi túráink. 

 

Tengeri kajakos kalandok

Tengeri kajaktúráinkat az aktív nyaralást kedvelőinek ajánljuk. Programjainkra szeretettel várjuk az abszolút kezdőket is, akik hajlandóak egy kis erőfeszítésre cserébe azért a páratlan élményért, amit a felfedezésre váró öblök közötti kajakos bolyongás jelent. A napi távokat több részletben tesszük meg, egyhuzamban kb. 2-3 órát kajakozunk, majd megállunk fürdőzni, napozni, étkezni, várost nézni, fagyizni – mikor hol kötünk ki. Majd folytatjuk útunkat, az újabb pihenőig vagy az adott esti táborhelyig. 

A nomád táborozás első olvasásra (és másodikra is 🙂 ) elrettentőnek tűnhet a kényelmes, komfortos életkörülményekhez szokott városi ember számára. Azonban gondoljunk csak bele, hogy az ember éppúgy a természet része, és egy ilyen túra alkalmával közelebb kerülhetünk ahhoz, amiből a városi ember kiszakadt. Észrevesszük és értékeljük a mindennapok egyszerű dolgait, a városba visszatérve pedig jobban figyelünk a környezet védelmére, a tisztaságra, a szelektív szemét gyűjtésre, a pazarlással járó energiafelhasználásra. Gyermekek (és sok felnőtt) számára kiváló pedagógiai értékkel is bír. 

 

Engedd meg magadnak, hogy feledve a mindennapi stresszt, egy kicsit önmagad légy, és tedd magad próbára, mire vagy képes

 

Albánia:                                                         

Albánia

 

Görögország:

Mamma Mia!

Paxos barlangjai tengeri kajakkal

 

Horvátország: 

Vis-Bisevo barlangok és bunkerek mélyén

Losinj – delfinek között

Napsütötte Hvar sziget

Sibenik és szigetvilága

Krk sziget

Rab sziget

Évadzáró túra Lastovo szigetén

 

Olaszország: 

Vogalonga evezős karnevál

Elba szigetkerülés

 

 

Céges csapatépítés

Vízre szállás előtt oktatás

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hajókölcsönzés