Szolgáltatásaink

Kínálatunk

Hétvégi kikapcsolódás? Több napos aktív nyaralás? Egy napos kipróbálás? Minden lehetséges! „Adtak” minket már szülinapi ajándékba, tartottak velünk lánybúcsút, legénybúcsút, voltunk már karácsonyi meglepetés…. Szívesen segítünk egyedi elképzelésed vagy ajándékod megvalósításában 🙂

Hazai vizeken – Fedezd fel velünk Magyarország rejtett zugait! Komfortos körülmények között, mégis kiszakadva a város zajából megmutatjuk Neked a csendet, a természet nyugalmát és egyben izgalmát.

Bodrogon, Tiszán, Tisza-tavon, Hévíz-patakon, a Dunán Római parton, Gemencen – szervezünk 1 napos, hétvégi és egész hetes tengeri kajaktúrákat. Szállás kempingben, vagy vendégházban. Utazás egyénileg.

Külföldi túráink – Egy hét a tengeren – és mint akit kicseréltek! Sajogni fog a vállad, a karod, a hátad, mert evezünk. De szárnyalni fog a lelked, mert végre lesz időd magadra és úgy fogod látni a naplementét, ahogy eddig még sohasem.

Horvátországban, Görögországban, Albániában, Olaszországban – szervezünk egy hetes napos tengeri kajaktúrákat. Szállás többnyire nomád körülmények között vagy kempingben. Utazás egyénileg.

Céges csapatépítés vagy baráti kajakos programok szervezését is vállaljuk Magyarországon bárhol, külföldön a külföldi túráink helyszínén. 1-2 napos csapatépítő tréningek során 10-60 főt tudunk megmozgatni.

Tanfolyamjaink     Felelősségteljes és tapasztalt túravezetőkként szeretnénk átadni a több évtized alatt szerzett tudásunkat, hogy mindazokat biztonságban tudjuk, akik túravezető nélkül vállalkoznak tengeri kalandozásra.

Kajak kölcsönzés – egy és kétszemélyes PE tengeri kajakok kölcsönzése, akár szállítással is megoldható. Felszerelés külön is bérelhető (evező, úszást segítő mellény, hullámkötény). Egyéb túra felszerelés – mint pl. sátor, kemping gázfőző palackkal, polifoam, függőágy szintén bérelhető.

Hazai vizeken

Magyarország gyönyörű tájaira kalauzolunk el benneteket, sajátos szemszögből, a vízről nézve. 🙂 Némi erőfeszítést igazán megér a fészkelő sasok otthonába beevezni, a gemenci erdőben a bokrok mögül szarvasbőgést hallgatni vagy a darvak vándorlását a nádasból figyelni. Gazdag és színes növényvilágunk buja rengetegében néha bizony úgy érezzük, mintha füvön eveznénk. 🙂 Tengeri kajaktúráinkon aktív kikapcsolódásban lehet részetek, ami testünket megmozgatja és kifárasztja, lelkünket megnyugtatja és felemeli.

1 nap a Bodrog ártéren

Gemenci erdő – tengeri kajakkal vadlesen

Tisza- tó bűvöletében

A csodálatos Sió tengeri kajakkal

Külföldi túráink

Tengeri kajaktúráinkat az aktív nyaralást kedvelőinek ajánljuk. Programjainkra szeretettel várjuk az abszolút kezdőket is, akik hajlandóak egy kis erőfeszítésre cserébe azért a páratlan élményért, amit a felfedezésre váró öblök közötti kajakos bolyongás jelent. A napi távokat több részletben tesszük meg, egyhuzamban kb. 2-3 órát kajakozunk, majd megállunk fürdőzni, napozni, étkezni, várost nézni, fagyizni – mikor hol kötünk ki. Majd folytatjuk utunkat, az újabb pihenőig vagy az adott esti táborhelyig.

A nomád táborozás első olvasásra (és másodikra is 🙂 ) elrettentőnek tűnhet a kényelmes, komfortos életkörülményekhez szokott városi ember számára. Azonban gondoljunk csak bele, hogy az ember éppúgy a természet része, és egy ilyen túra alkalmával közelebb kerülhetünk ahhoz, amiből a városi ember kiszakadt. Észrevesszük és értékeljük a mindennapok egyszerű dolgait, a városba visszatérve pedig jobban figyelünk a környezet védelmére, a tisztaságra, a szelektív szemétgyűjtésre, a pazarlással járó energiafelhasználásra. Gyermekek (és sok felnőtt) számára kiváló pedagógiai értékkel is bír.

Engedd meg magadnak, hogy feledve a mindennapi stresszt, egy kicsit önmagad légy, és tedd magad próbára, mire vagy képes!

Albánia, Valahol Albániában

Görögország, Mamma Mia!

Görögország, Paxos barlangjai tengeri kajakkal

Horvátország, Losinj – delfinek között

Horvátország, Évadzáró túra Lastovo szigetén

Olaszország, Vogalonga evezős karnevál

Olaszország, Elba szigetkerülés

Zrmanja folyó

Céges csapatépítés

10-60 főig vállalunk outdoor csapatépítő programokat, mely garantáltan emlékezetes élmény marad a munkatársak számára. Egy kajakos vízitúra alkalmával a kollégák nem csupán kizökkennek a megszokott munkanapokból, hanem a valóságban, azonnali eredménnyel tapasztalják meg az együttműködés és egymásra figyelés fontosságát. Egyedi elképzeléseik szerint közös bográcsozással, borkóstolóval, tokaji helyszín esetén off -road túrával egészíthetjük ki a vízitúra élményét.  Ha munkatársai még nem ismerik jól egymást, ez a kaland remekül összerázza a csapatot. Ha viszont csapata már remekül dolgozik együtt, igazán megérdemelnek egy vidám napot a természetben! Akárhogy is, egy tengeri kajaktúra csak jó lehet!

Csapatépítő programok

Hajó- és egyéb felszerelés kölcsönzés

Ha szívesen belevágnál egy túrába, de nincsen sátrad vagy kemping gázfőződ, nem akadály! Túráinkon való részvételhez kölcsönözhetsz tőlünk is, nem kell drága kempingfelszerelést beszerezned. Kérdezz bátran, szívesen segítünk, adunk tanácsot.

Ha szervezett programjaink között nem találsz hozzád illőt, vagy egyszerűen csak szeretnél egyedül kajakozni, túravezető nélkül is útra kelhetsz. Ezt ugyan kezdőknek nem ajánljuk, de a lehetőséged megvan erre is. Prémium minőségű felszereléseinket szívesen bérbe adjuk, ha megígéred, hogy úgy vigyázol rá, mint a sajátodra. Persze, némi kauciót is kérni fogunk. Sőt, ha igényled, le is szállítjuk neked, 200 Ft/km költség ellenében.

Hajókölcsönzés