Albánia

 

Tengeri kajakos kalandok Balkánon.

 

Felejthetetlen kalandozásra hívunk Albániába, ebbe a felfedezésre váró, gyönyörű országba. Ahol az emberek még nem rugaszkodtak el a természettől, s kedvességük, mentalitásuk a civilizáció zsúfoltságából kiszakadt ember számára meglepő, de követendő példa lenne.

 

Idén először júniusban teszünk itt látogatást. Amikor még nem dübörög a nyári turizmus, de már nyitva vannak a strandok, büfék és egyaránt élvezhetjük a nap simogató melegét és a tengeri fürdőzést. 

Majd visszatérünk július legvégén, megtapasztalni a nyári forróságban a beach-feelinget a fehér kavicsos, pálmafás gyönyörű strandokon. Megkóstoljuk a koktélokat, de hagyunk magunknak időt arra is, hogy a csodaszép természeti szépségek látványán elmélázzunk. 

Ha egész nyáron halogattad a döntést, még marad egy dobásod, augusztus utolsó napjaiban teszünk még egy látogatást ezen a csodálatos partvidéken. Míg másoknak kezdődik a suli és elbúcsúznak a nyári napsütéstől, mi nem hagyjuk magunkat és mártózunk még a tengerben egy jót. 

Majd ősszel, egészen pontosan október elején,  amikor már lecsengett a nyaraló szezon visszatérünk, hogy feltöltekezzünk a télre. Ilyenkor napközben még parádés napsütésben lehet részünk, a tenger pedig őrzi a nyár melegét, napozhatunk, fürdőzhetünk. Az ősz beálltára csak a korai sötétedés emlékeztet. 

 

A  részletekért kattints a túra nevére!

Valahol Albániában