Vélemények / Rólunk írtátok

 

Amire a legbüszkébbek vagyunk, túrázóink véleménye:

 

“Bár ma ólomkarokkal ébredtem és írni is nehezen tudok, mindenképp szeretném megköszönni nektek a sok jó szót, vidám percet és nem utolsó sorban a türelmet.  Életem első evezését ti társaságotok töltötte meg tartalommal!  

Nem én voltam a leggyorsabb, de a legszerencsésebb igen! Köszönöm szépen!”

Kaczeus Beáta

 

 

“Kedves Csapat!

“Február 3- àn vettünk részt az àltalatok szervezett hêvízi túràn melyet szülinapi meglepetésként kaptunk. Az ajàndékozót màr megölelgettem, életem eddigi legjobb, legnagyszerűbb meglepetése volt, életre szóló élmény! Szeretném Krisztiànnak külön megköszönni a türelmét, nem engedte, hogy a ” csapattàrsam ” feladja…higyjétek el ha tehette volna 5000 m- nél partra szàllt volna .
Nagyon sok sikert kívànok Nektek, biztos vagyok benne, hogy nem ez volt az utolsó közös kalandunk!”

Szeretettel: Hajtó Emőke

 

“Régi álmom volt, hogy részt vegyek egy tengeri kajaktúrán, melyet több kalandvágyó barátom ajánlott. Most már én is az ajánlók, s elégedett tengeri evezők táborát gyarapítom, ugyanis hihetetlen élmény volt Mali Losinj lakatlan szigetcsoportjának felfedezése, s hogy olyan helyekre juthattunk el, ahova a kényelmes turisták nem. A túravezetőnk kreatív, határozott személyisége révén jól osztotta be az együtt evező társakat, s az erőnket is, illetve jó helyismerete révén izgalmas megállókkal fűszerezte az egész napos evezést. Mind a természet, mind pedig a sport kedvelőinek csak ajánlani tudom! “

Lóczki Attila – építőmérnök

 

“Alapvetően a hegyek vonzanak,  így számomra a tengeri kajakozás, amolyan “egyszer próbáljuk ki ezt is” ötlet volt. És jóllehet a tengerparti taj vonzereje számomra továbbra sem került első helyre, mégis be kell valljam, hogy jól sikerült túrán vagyunk túl. Ami igazan tetszett, hogy minden napra jutott valami új élmény, nem vált monotonná a nap nap utáni hajóba szállás, mert hol delfineket láttunk (ez persze nyilván nincs garantálva a hirdetésben ), hol szikláról ugrálhattunk, vízi barlangba úszhattunk be német turistacsoporttal vagy nagy hullámokban evezhettünk, és még sorolhatnám. Összességében tényleg jó program lett a hét minden napjára. A kajakozás persze fárasztó, de a betervezett napi távok abszolút teljesíthetőek különösebb evezős felkészültség nélkül is. “

Heitner Andrea, mérnők-közgazdász

 

“Minden érzékszervre ható élmény: szemet gyönyörködtető táj, fülnek kellemes vízcsobogás, bőrnek finom tengervíz és hűsítő szellő, izmoknak jóleső mozgás, orrodnál fogva vezető olajfa és levendula illat, ínyenceknek való finomságok és reggeli török kávé (a kiváltságosoknak :)), lélekemelő beszélgetések és nem utolsó sorban szívnek kedves emberek!”

Szilárd Katalin, szójátékgyártó

 

Nagyon izgalmas volt életem első kajak túrája. Rengeteg tavirózsával és kiskacsával is találkoztunk a Bodrogon, nem beszélve a vérszomjas tavi pókokról, akik elutazgattak velünk egyik nádasbòl a másikba. A szállás, a kiszolgálás és a reggeli is csúcs-szuper volt…. Ès a felkészült túravezetőnk még a folyón rakoncátlanul elszabadult kajakkal is megbirkózott.

Kiss Doloresz, fül-orr-gégész

 

“Gimnazista koromban sokat jártunk mindenfelé túrázni, többek közt evezni is, ezért azt hittem, tudom, mire számíthatok. Tévedtem, sokkal többet kaptam, mint amit vártam. A teljes kikapcsolódást. Minden itthoni gondom-bajom elfelejtettem. Öt napot voltunk evezni, de hazafelé úgy éreztem, mintha két hét szabiról jönnék haza. És nem csak én éreztem magamon a változást. Az utazás utáni első jógaórán megkérdezte a tanárom, hogy merre jártam, mert teljesen ki vagyok simulva, mint akit kicseréltek:) Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Jónás Andus, üzletvezető

 

 

Reméljük, hamarosan a Te véleményedet is itt olvashatjuk!