Hévíz tengeri kajakkal – kis téli kaland

 

Télen tengeri kajakozni? Elég furán hangzik…..De mindez lehetséges, a hazánkban egyedülálló módon télen is evezhető, gőzölgő, meleg vízű Hévíz-patakon. Tündérrózsák és hattyúk között, a hóborította part mentén garantáltan emlékezetes kajaktúrában lesz részed. Ha szeretnél egy kicsit kimozdulni a téli természetbe, kipróbálni a tengeri kajakot hazai körülmények között, kiváló alkalom – decembertől márciusig van lehetőség néhány hétvégén – külön kérésre hétköznapokon is –  csatlakozni hozzánk. Várunk, ha a barátaiddal jönnél vagy hoznád a családodat, de várunk akkor is, ha egyedül vagy. A vidám programot forralt borozással zárjuk a parton – sofőröknek, gyerekeknek forró teát kínálunk.

Decemberben a karácsonyi készülődés közepette jól jöhet egy kis kikapcsolódás. A boltról boltra rohangálás helyett tarts velünk december 16-án, 30-31-én és add át magadat a nyugalomnak, a csendnek. Ajándékozd meg magad, vagy szeretteid az időddel. Néhány különleges pillanatot mindenki megérdemel. Ha pedig egy igazán különleges szilveszteri programra vágysz, evezz velünk az év utolsó napjaiban, vagy éppen légy a legelsők között!

Januárban az újévi fogadalmadat -„többet sportolok, lefogyok, több időt szánok magamra” stb . –  erősítsd meg egy kiruccanással a természetbe! Hagyd otthon a kifogásokat, tedd le a terheidet és adj magadnak egy napot, amikor valami mást csinálsz. Két hétvégén is ott leszünk. Hideg lesz. Fázni fogsz. De a túra végén jó érzés lesz, hogy „Igen, erre is képes vagyok!”

Februárban Valentin-napra ajánlhatunk egy páros evezést? 🙂 Nem csak szerelmeseknek, hanem családoknak, barátoknak is vidám hétvégi kaland Hévíz-patak. És mit csinálj, ha egymagad vagy? Hát gyere velünk! Mi is ott leszünk, nem leszel egyedül 🙂  A hónap végén pedig elbúcsúztatjuk a telet egy jelmezes evezéssel, öltözz be és nyerd meg ajándékunkat!

Márciusban a hosszú hétvégén minden nap evezünk. Az első tavaszi napsugarakkal elköszönünk Hévíztől…..hogy folytathassuk a kajakozást kis hazánk csodás vizein és a távoli tengereken. Tedd magad próbára, evezz velünk!

Program:

 • Találkozó Hévízen reggel 9.00 órakor
 • Ismerkedés a felszereléssel
 • Hajókiosztás
 • Evezéstechnikai és biztonságtechnikai oktatás
 • Vízre szállás. A táv kb. 10 km. (2,5 – 3 óra)
 • A kiszállónál forralt bor és tea várja a kajakosokat
 • Transzfer – a túravezető irányításával, mivel a kiindulási és érkezési pont nem ugyanott van

 

A túra díja 14.000 Ft/fő, mely tartalmazza a Nemzeti Park engedélyének díját is

 

A túra díja tartalmazza:

 • a kajak és a hozzá tartozó felszerelés díját (evező, mentőmellény, hullámkötény, igény szerint vízhatlan zsákok),
 •  az eszközök helyszínre szállításának díját,
 • védett területre történő belépési engedély díját
 • túravezetést tapasztalt túravezetővel.

A túra díja nem tartalmazza:

 • a napközbeni étkezéseket evezés közben. Érdemes hozni innivalót,  szendvicset, csokit, müzlit, stb….
 • az utazás költségét

Túra időpontok 

2023.12.16. szombat   

2023.12.30. szombat 

2023.12.31. vasárnap 

2024.01.13. szombat

2024.01.14. vasárnap

2024.02.02. szombat

2024.02.03. Vasárnap

2024.02.17. szombat

2024.02.18. vasárnap

2024.03.03.vasárnap

2024.03.15. péntek

2024.03.16. szombat

2024.03.17. vasárnap

< Jelentkezem >