Hévíz tengeri kajakkal – kis téli kaland

 

Télen tengeri kajakozni? Elég furán hangzik…..De mindez lehetséges, a hazánkban egyedülálló módon télen is evezhető, gőzölgő, meleg vízű Hévíz-patakon. Tündérrózsák és hattyúk között, a hóborította part mentén garantáltan emlékezetes kajaktúrában lesz részed. Ha szeretnél egy kicsit kimozdulni a téli természetbe, kipróbálni a tengeri kajakot hazai körülmények között, kiváló alkalom – decembertől márciusig van lehetőség néhány hétvégén – külön kérésre hétköznapokon is –  csatlakozni hozzánk. Várunk, ha a barátaiddal jönnél vagy hoznád a családodat, de várunk akkor is, ha egyedül vagy. A vidám programot forralt borozással zárjuk a parton – sofőröknek, gyerekeknek forró teát kínálunk.

Decemberben a karácsonyi készülődés közepette jól jöhet egy kis kikapcsolódás. A boltról boltra rohangálás helyett tarts velünk december 10-11-én és 17-18-án és add át magadat a nyugalomnak, a csendnek. Ajándékozd meg magad, vagy szeretteid az időddel. Néhány különleges pillanatot mindenki megérdemel. Ha pedig egy igazán különleges szilveszteri programra vágysz, evezz velünk az év utolsó napjaiban, vagy éppen légy a legelsők között!

Januárban az újévi fogadalmadat -“többet sportolok, lefogyok, több időt szánok magamra” stb . –  erősítsd meg egy kiruccanással a természetbe! Hagyd otthon a kifogásokat, tedd le a terheidet és adj magadnak egy napot, amikor valami mást csinálsz. Két hétvégén is ott leszünk. Hideg lesz. Fázni fogsz. De a túra végén jó érzés lesz, hogy “Igen, erre is képes vagyok!”

Februárban Valentin-napra ajánlhatunk egy páros evezést? 🙂 Nem csak szerelmeseknek, hanem családoknak, barátoknak is vidám hétvégi kaland Hévíz-patak. És mit csinálj, ha egymagad vagy? Hát gyere velünk! Mi is ott leszünk, nem leszel egyedül 🙂  A hónap végén pedig elbúcsúztatjuk a telet egy jelmezes evezéssel, öltözz be és nyerd meg ajándékunkat!

Márciusban a hosszú hétvégén minden nap evezünk. Az első tavaszi napsugarakkal elköszönünk Hévíztől…..hogy folytathassuk a kajakozást kis hazánk csodás vizein és a távoli tengereken. Tedd magad próbára, evezz velünk!

Program:

 • Találkozó Hévízen reggel 9.00 órakor
 • Ismerkedés a felszereléssel
 • Hajókiosztás
 • Evezéstechnikai és biztonságtechnikai oktatás
 • Vízre szállás. A táv kb. 10 km. (2,5 – 3 óra)
 • A kiszállónál forralt bor és tea várja a kajakosokat
 • Transzfer – a túravezető irányításával, mivel a kiindulási és érkezési pont nem ugyanott van

 

A túra díja 11.900 Ft/fő, mely tartalmazza a Nemzeti Park engedélyének díját is

 

A túra díja tartalmazza:

 • a kajak és a hozzá tartozó felszerelés díját (evező, mentőmellény, hullámkötény, igény szerint vízhatlan zsákok),
 •  az eszközök helyszínre szállításának díját,
 • védett területre történő belépési engedély díját
 • túravezetést tapasztalt túravezetővel.

A túra díja nem tartalmazza:

 • a napközbeni étkezéseket evezés közben. Érdemes hozni innivalót,  szendvicset, csokit, müzlit, stb….
 • az utazás költségét

Túra időpontok

2023.01.21. szombat  Betelt

2023.01.22. vasárnap  Betelt

2023.02.04. szombat   Farsangi jelmezes evezés

2023.02.05. vasárnap   Farsangi jelmezes evezés

2023.02.18. szombat 

2023.02.19. vasárnap 

2023.03.04. szombat    Betelt

2023.03.05. vasárnap

2022.03.15. szerda            Tavaszköszöntő evezés        

 

< Jelentkezem >