Külföldi túráink

Tengeri kajakos kalandozások 

 

Tengeri kajakos kalandok

Tengeri kajaktúráinkat az aktív nyaralást kedvelőinek ajánljuk. Programjainkra szeretettel várjuk az abszolút kezdőket is, akik hajlandóak egy kis erőfeszítésre cserébe azért a páratlan élményért, amit a felfedezésre váró öblök közötti kajakos bolyongás jelent. A napi távokat több részletben tesszük meg, egyhuzamban kb. 2-3 órát kajakozunk, majd megállunk fürdőzni, napozni, étkezni, várost nézni, fagyizni – mikor hol kötünk ki. Majd folytatjuk útunkat, az újabb pihenőig vagy az adott esti táborhelyig. 

A nomád táborozás első olvasásra (és másodikra is 🙂 ) elrettentőnek tűnhet a kényelmes, komfortos életkörülményekhez szokott városi ember számára. Azonban gondoljunk csak bele, hogy az ember éppúgy a természet része, és egy ilyen túra alkalmával közelebb kerülhetünk ahhoz, amiből a városi ember kiszakadt. Észrevesszük és értékeljük a mindennapok egyszerű dolgait, a városba visszatérve pedig jobban figyelünk a környezet védelmére, a tisztaságra, a szelektív szemét gyűjtésre, a pazarlással járó energiafelhasználásra. Gyermekek (és sok felnőtt) számára kiváló pedagógiai értékkel is bír. 

 

Engedd meg magadnak, hogy feledve a mindennapi stresszt, egy kicsit önmagad légy, és tedd magad próbára, mire vagy képes

 

Albánia:                                                         

Albánia

 

Görögország:

Mamma Mia!

 

Horvátország: 

Vis-Bisevo barlangok és bunkerek mélyén

Losinj – delfinek között

Napsütötte Hvar sziget

Sibenik és szigetvilága

Krk sziget

Rab sziget

Évadzáró túra Lastovo szigetén

 

Olaszország: 

Vogalonga evezős karnevál

Elba szigetkerülés