Elba szigetkerülés tengeri kajakkal

Elba:

 

Elba

A legenda szerint, mikor a szépséges Vénusz kikelt a tenger habjaiból, elszakadt a nyaklánca, s lepergett róla néhány gyöngyszem. Az egyik gyöngyszem lett Elba szigete. Elba a legendájához hűen lélegzetelállítóan gyönyörű. Helyenként a gravitációt meghazudtolva magasodnak partjai, sziklái a tenger fölé. Máshol ötcsillagos, színes napernyős, homokos strandok tagolják, de bővelkedik a partról megközelíthetetlen, csendes és nyugodt öblökben is. A kristálytiszta tenger színeit váltogatva hol türkiz kéken, hol türkiz zölden ragyog. Mi körbeeveztük az egész szigetet, s szeretnénk megmutatni a legszebb helyszíneket Nektek. Tartsatok velünk ezen a túránkon, mely garantáltan rendelkezik sport értékkel is (7 nap alatt 100-120 km-t fogunk evezni időjárástól függően), de kihagyhatatlan, bakancslistás kaland a természet, a tenger csodálói számára.

Találkozó: 2019. június 10. Hétfő Elba sziget Portoferraio  VAGY érkezés vasárnap éjjel Velencéből a fergeteges Vogalongáról! Hazaérkezés: 2019. június 16. vasárnap késő este, éjszaka.

 

Időpont:   2019. 06. 09 – 16. (7 evezős nap) 

 

A túra díja:   69.300,-Ft / fő

amely tartalmazza:

  • a hajók helyszínre szállítását
  • túravezetést
  • felszerelést (hullámkötény, evező, mentőmellény, vízhatlan zsák)
  • és egy AJÁNDÉK! UPF 50+ UV szűrős kajakos pólót

 

amit nem tartalmaz: 

  • szállás díja Velencében a kempingben (kb 20 Euro/fő/éj)
  • Velencében a vaporettó díja(kb. 7 Euro/út)
  • utazási költség

 

Ha a Vogalongára is jelentkezel, a két program kedvezményes díja együtt: 109.200 Ft helyett 97.900 Ft / fő

 

És ha mindkettőre velünk tartasz, az ÉlesKayak kisbuszával van lehetőséged velünk utaznod, aminek a díja 45.900 Ft / fő + a komp díja (ami kb. 8.000-10.000 Ft és helyben fizetendő)

 

< Jelentkezem >

 

 

Fontos:  A tengeri kajakozás erősen időjárásfüggő sport, ezért a túravezetőnek joga és a túrázók biztonsága érdekében kötelessége, hogy az adott körülményeknek megfelelően alakítsa a programot.

Figyelem! A túráink minimum 8 fő részvételével kerülnek megrendezésre.