Losinj – Tengeri kajakkal delfinek között

» Posted on feb 17, 2018 in Esemény | 0 comments

Lošinj – tengeri kajakkal a delfinek között

 

tengeri-kajak-Losinj

A helyszín:
Mali Lošinj a delfinek által előszeretettel látogatott rész az Adriai tengeren, ez indokolja, hogy főszezonban turisták hada keresi fel a városkát. Mi több kis sziget között evezünk át, Ilovik, Susak, Sveti Petar, Unije szigetek között bolyongva szintén jó eséllyel láthatunk delfineket, de természetesen erre nincsen garancia.  Arra viszont garanciát vállalunk, hogy ideális és változatos tengeri kajak túra helyszínekre jutunk el utunk során, s az aktív pihenést kedvelői e túránk során is élményekkel gazdagodva térnek haza nyaralásukból. Tégy egy próbát, nézd meg, mire vagy képes! Mi ott leszünk. 

 

A program:
Néhány igazi csemege a programunkból:
– Mali Lošinj „kajaktávlatból”.
– Turisták által nem ismert, szárazföldről nem megközelíthető öblök beevezése.
Reggeli kávézás Veli Lošinj hangulatos kis kikötőjében.
– Otok Sveti Petar és Otok Ilovik különálló szigetek körbeevezése. Sveti Petar szigetén a Szent Péter tiszteletére épült kolostorromok megtekintése, majd fürdőzés az Ilovik déli részén található öbölben, ahol búvárszemüveggel a tenger érintetlen élővilágát is megcsodálhatjuk.
– Evezés Susák szigetére, ami a környék egyetlen homokos, lassan mélyülő strandját rejti.

A túravezetés és felszerelés bérleti díja 9.900 Ft/fő/nap. így a 6 evezős nap összesen: 59.400 Ft /fő
A hajók prémium minőségű tengeri kajakok, nagyon stabilak hullámzó vízben is, biztonságod tapasztalt túravezetők garantálják.

 

Az részvételi díj tartalmazza:
– felszerelést, ami 1-2 személyes tengeri kajak, evező, úszást segítő mellény, evezéshez nélkülözhetetlen vízhatlan zsákok, hullámkötény
– túravezetést – 8 túrázónként 1 túravezető
– hajók helyszínre szállítását

 

Az részvételi díj nem tartalmazza:
– az utazást, az esetleges komp költség, amit a szigetek távolsága határoz meg, jellemzően Vis, Hvar, Losinj, Lastovo, Rab túráknál fordul elő
– étkezéseket
– kemping felszerelést
– esetlegesen felmerülő kemping és szállásköltségeket. Túráinkon a vadkempingezést részesítjük előnyben, mert sokszor lakatlan szigetről lakatlan szigetre evezünk, teljesen nomád körülmények között, de kérés szerint kemping is beiktatható
– utas és baleset biztosítást a túra teljes időtartalmára, amit a túravezetőink a túra megkezdése előtt ellenőrizhetnek. Az érvényes utas és baleset biztosítással nem rendelkező és azt a túravezetőnek a túra elején igazolni nem tudó utast a túravezetőnek jogában áll kizárni a túráról.

Van mivel, de nincs kivel utaznod? Vagy van kivel, de nincs mivel utaznod? Jelezd és segítünk összeszervezni, hogy mindenki ‘telekocsival’ jusson le, így minimalizálva az utazás költségét.

Van lehetőség velünk is utazni a kisbuszban korlátozott számban, aminek költsége 21.900 Ft / fő + komp költség

Fontos: A tengeri kajakozás erősen időjárásfüggő sport, ezért a túravezetőnek joga és a túrázók biztonsága érdekében kötelessége, hogy az adott körülményeknek megfelelően alakítsa a programot.

Túra időpont: 2018.07.17-22.

A túra minimum 8 fő részvételével kerül megrendezésre.

Fotók:

info, jelentkezés: 
http://eleskayak.com/tengeri-kajak-kapcsolat/

Hasznos:
http://eleskayak.com/szolgaltatasaink/kulfoldi-turaink/

468 ad

Submit a Comment